שיש גרניט פורצלן מהווה את אחד מן החידושים הכי מיטביים של העשור האחרון.
כמו כן מדגים בצורה אידיאלית איך טכנולוגיה מודרנית עשויה לתת מענה על ויכוח מוכר של עשיית שימוש
כנגד נראות אקסקלוסיבית אשר מדויקת לטעם האישי של המון בני אדם .
תהליך הייצור שיש גרניט פורצלן
לעומת שיש גרניט טבעי, שיש גרניט פורצלן הינו חומר שיצרו אנשים ובמידה וכבר הבחנתם בכמה דגמים שלו,
בוודאי הבחתם כי עסקינן הודות חומר איתן ביותר,
למרות שמרכיבו המרכזי יכול לזעזע משהו אצלכם, מכיוון שעסקינן הודות בעצם חמר.
כיצד יתכן כי החמר עשוי להוות תשתית לחומר כה איתן?
הרז הינו בסינרגיה שבין כמות המינרל שבתוך טכנולוגיית יצור מתפתחת.
בתשתית של הפרוצדורה נמצא חמר סיני,
אשר בסינרגיה כן מינרל קאוליניט, מינרל חרסית, מינרל שקיים בתוך המון סלעים,
מינרל נוסף והן חרסית, יחדיו יוצרים סגסוגת ספציפית אשר נדחסת בכוח
וכן מחוממת בטמפרטורה רבה ביותר עד להתרכבות החומר וגם ליצירת משטח דחוס ואף איתן.
הממצא אשר יוצא בסופו של דבר הינו חומר צפוף בפרט אטום כמעט במלואו לכתם, חום, קרני יו וי, שריטה והן סדק.
על מנת להשלים את הפרוצדורה ולהעניק לו את הנראות המסוימת,
עושים זיגוג של החומר וכן מצרפים אליו פיגמנט שיוצר את הדוגמאות וגם את הנראות המבהיקה דמוי זכוכית.
האם שיש גרניט פורצלן הולם עבור המטבח שלכם
המון משטחי קוורץ מובחנים מצוין,
אבל יכולים שלא להלום עבור מי שבדרך כלל מנייח סיר לוהט על גבי השיש או לחתוך על גביו אוכל.
שורה תחתונה, במידה ולא תהיו זהירים, מם ההיבט הראשון ומן ההיבט השני תבשלו המון מאכלים,
הרבה משטחים יכולים שלא להלום עבורכם, אף במידה והם חינניים ביותר.
לעומת משטחים של קוורץ הנאים במיוחד, קיימים משטחיים שימושיים ביותר מכל היבט,
כמו למשל – שיש גרניט פורצלן הטבעי, אבל מה אפשר לעשות,
כאשר עסקינן הודות חומר טבעי שאי אפשר לשלוט בו ואף לא כל אחד מתחבר אל הנראות שלו?
שיש גרניט פורצלן אל מול כל מיני חומרים,
מהווה סינרגיה ווינרית בין חומר מעשי לבין נראות אשר יש להניח שתיקלע אף היא לטעם שלכם,
מן הגורם שעסקינן הודות חומר מעשה של אנשים,
ששולט בתוך הפרוצדורה של היצור ויכול ליצור מנעד נרחב של דגמים
והן של מרקמים שיהוו בול הטעם שלכם.
מה הן המעלות של שיש גרניט פורצלן
המעלות הרבות של שיש גרניט פורצלן מתבטאות בשפע רב של סיבות,
אשר הופכות אותו לאחד מן הבחירות הכי מושכלות.
- שריד אל מול שריטה 0
קיימים אלמנטים שאי אפשר לבצע ללא גרימה של נזק לחלק מן משטחי העבודה הכי שכיחים אשר קיימים.
אחד מהם לדוגמה הינו חיתוך של אוכל , לחתוך ירקות, עוף או בשר על גבי משטח של שיש –
בהרבה מצבים, במידה ולא תנקטו בעודף זהירות וכן תעשו שימוש בקרש חיתוך,
הנכם עשויים להסב לנזק לא הפיך למשטח.
- איתנות של משטח :
שיש גרניט פורצלן מהווה אחד מן המשטחים הכי איתנים
שתוכלו אי פעם לקנות במחיר רציונלי וכן לעומת משטח אבן בעלות רבה,
כמו למשל – אוניקס, אשר החזות שלו משדרת הרבה כסף
אך הנכם לא עשויים לשים על גביו סיר של שקל, הפורצלן איתן ביותר –
מעלה כבירה כמשטח עבודה של מטבח לדוגמה,
אף מן ההיבט של היתכנות לעבוד עליו ללא מורא והן מן ההיבט של אפשרות לעצב את השיש בצורה ספציפית,
עם אזור צף ועוד מגוון נרחב של חלופות ואפשר להיוועץ עם אנשי מקצוע ביחס לחלופות הרבות אשר יש בנמצא.